Friday, August 15, 2008

Jom! nak share cerita

This is my first time blogging. Banyak yang belum tahu.. mungkin tak berapa menarik la... Dah sekian lama niat di hati nak adakan blog sendiri tapi takut sebab tak berapa mahir IT. Bila dah cuba rupanya tak ade lah payah sangat. Terima kasih kepada kawan yg berikan tunjuk ajar (kak faezhussain) dan terima kasih jugak kepada kawan yang dah sekian lama ada blog sendiri yang telah berikan peranrangsang untuk saya utk create blog ni.. (kin_hashim). At least dengan adanya blog ni... dapat ler tatap kembali wajah2 kami yang dah makin tua...

Untuk langkah pertama ni, saya nak poskan gambar putera sulung kami..namanya AHMAD LUTFILHADI..






telah sekian lama kami duk tunggu2... dekat 6 tahun berkahwin baru dapat..ALHAMDULILLAH...syukur sangat. Dah macam2 ikhtiar kami usahakan akhirnya dapatlah anugerah ini. Ini antara wajah2 dia yang ada dlm kom ini...


Tapi sekarang dah makin besar... dah 2 tahun 4 bulan... wajah pun dah berubah... nanti saya poskan gambar2 terkini dalam episod akan datang...bersama2 ngan putera ke-2.. Cerita saya akan bersambung.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sudi-sudilah tinggalkan kenangan di sini. Moga Ukhuwwah berpanjangan..TQ

PERMATA HATIKU....