Saturday, September 13, 2008

I LOVE YOUR BLOG...

Alhamdulillah... Syukur ke Hadhirat Ilahi kerana diberi kesempatan untuk menulis di ruangan ini, mudah-mudahan dengan sedikit masa yang dikorbankan ini memberi seribu erti dalam mengukuhkan ukhuwwah sesama insan..

Thank you Kin kerana setia memberikan hadiah demi hadiah... I like it very much..terharu pun ada kerana blog yang teramat ringkas dan simple ini telah diziarahi oleh sahabat2ku..


I LOVE YOUR BLOG... Inginku kongsikan hadiah ini bersama dengan sahabat2 mayaku, mudah-mudahan dengan sedikit hadiah yang dikongsikan ini can make your life more beautiful...hadiah ini kutujukan kepada...

Yus - my junior, exsmach yang begitu spoting!
Kfaez - my collegue, yang sentiasa busy..
Kngah - my niece.. selamat belajar..
Kmutiar - my senior exsmach... tapi dia dah lupa, aku cuba sekali lagi, harap2 dia sudi..hehe.

Bye...

2 comments:

YuS~N3 said...

TQ FOR THE HADIAH!!

mutiarazura said...

wan, tenkyu...so sweet of you... :-) akak ni bz memanjang sekarang ni, bertuka tempat keje..take time nak fit in heheh...blog pun jarang-jarang update coz ada projek besar,lepas raya baru announce...hihi akak ni memang le ada masalah besar bab ingat nama orang, wat malu je...moga sillaturrahim kita kekal...raya ni balik kelate, jemput le ke rumah mertua di Sabak :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sudi-sudilah tinggalkan kenangan di sini. Moga Ukhuwwah berpanjangan..TQ

PERMATA HATIKU....