Friday, April 3, 2009

SAMBUTAN HARI TUA....

Dalam minggu lepas, my deparment buat BIRTHDAY party for those yang lahir bulan jan-mac. So..I'm included.Dalam umur yang sebegini rasa malu pulak nak sambut Birthday. Maklumla..kalau buat party pun untuk raikan birthday anak2 je..birthday sendiri dah makin dilupakan.


Ini antara barisan finalist yang sambut hari tua masing2...hehe
Dari kiri..ZAKI, HAFIZ,DIANA,CIKYAH,KAK ZAN,SURIATI,WFAIZIAH(aku la ni..),SUHAILA,UMI


Acara memotong kek.. sebanyak 2 biji kek telah dikorbankan..


kek coklat...


Kek Blackcurrant..

Hmm..sesekali sambut birthday macam ni bagus jgk sebab yang paling penting kita sedar yang kita ni dah makin tua, bukannya budak2 lagi..
Marilah kita sama-sama mempertingkatkan amalan seiring dengan peningkatan usia kita.
Sekian dulu catatan ringkas kali ini..Ada kelapangan jumpa lagi.

3 comments:

kin hashim said...

happy birthday..moga bahagia dan ceria selalu :).

kakchik said...

happy belated birthday wan. semoga semakin umur bertambah semakin dekat dgn Ilahi.

Damitri said...

hepi belated day

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sudi-sudilah tinggalkan kenangan di sini. Moga Ukhuwwah berpanjangan..TQ

PERMATA HATIKU....