Sunday, November 1, 2009

kB Mall dan Novelle...

Hari ini terasa gembira kerana berpeluang pergi shopping di tempat favouriteku..KB Mall. For me, kat Kelantan ni KB Mall adalah the best shopping complex. Dah lama tak borong sakan, kali ni tak muat troli..sarat ngan barang. Walaupun bulan ni agak kesempitan wang kerna gaji dapat awal and the next salary masih jauh di hadapan tapi Alhamdulillah tiba2 duit biasiswa masuk...:) Bila shopping ni terasa hilang segala masalah dan lupa sekejap pada deretan kerja yang sedang beratur untuk dibereskan... Memang my hobby is SHOPPING pun!


Puas hati dapat beli bedsheet with comforter brand Novelle the garden... Ada sale dapat beli dengan harga rm89 dan free 2 biji bantal. Harga tertera rm599(tak percaya pun harga ni...sure 'makap'ni..). Gambar kat atas tu gambar hiasan jer. Yang penulis beli cantik lagi...Tak boleh ambik gambar buat masa sekarang kerana my sony breakdown. Ada kat kedai sedang dibaiki. So, terpaksalah mengoogle utk dapatkan gambar..:(. Selain daripada bedsheet, Alhamdulillah tadi barang2 lain pun agak murah gak...Drypers biasa rm39 dah jadi rm34.90. Susu Dumex Dugro yg rm 21-22 jadi rm19. Okaylah...

Ini bedsheet yang siap di pasang...tapi kat rumah orang lain la. Bukan kat rumah ku..rasanya kalau dipasang di rumah penulis ni...hari ke 2 dah tukar warna brown..:).

Wassalam. Salam Ukhuwahfillah.....

1 comment:

DIARI PKGMEN said...

Amboi terang secara detail.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sudi-sudilah tinggalkan kenangan di sini. Moga Ukhuwwah berpanjangan..TQ

PERMATA HATIKU....